Ondernemen? Deze tools kunnen je helpen!

MasterCard Prepaid Voor elke ondernemer en zeker voor starters is het budget onder controle houden een van de grootste uitdagingen. De middelen zijn beperkt en je moet de kosten goed in de hand houden. Als je medewerkers met beroepsuitgaven hebt, moet je hen goed opvolgen om alle overbodige uitgaven te vermijden.

Belfius Bank en MasterCard hebben voor deze ondernemers een instrument voor betalingen op maat ontwikkeld: de MasterCard Business Prepaid van Belfius. Betalingen met deze kaart worden even vlot aanvaard als met een kredietkaart, maar toch is het geen kredietkaart. Het is een prepaidkaart die aan je Business-zichtrekening is gekoppeld. Afhankelijk van de geplande beroepsuitgaven kan ze worden herladen.

Deze kaart is dus bedoeld voor ondernemers die behoefte hebben aan:
  • een universeel betaalmiddel dat even vlot wordt aanvaard als een kredietkaart;
  • controle op de uitgaven met een prepaidkaart (er kan niet meer worden uitgegeven dan het bedrag dat op de kaart staat);
  • een duidelijke scheiding tussen beroeps- en privé-uitgaven.
Dit is de ideale formule voor je vertegenwoordigers en nieuwe medewerkers die voor hun werk regelmatig of af en toe uitgaven moeten doen, bijvoorbeeld:
  • in het kader van zakenreizen;
  • voor restaurantbezoek;
  • diverse aankopen voor het bedrijf.
Voor meer informatie over de MasterCard Business Prepaid-kaart van Belfius, klik hier.

De MasterCard Business Prepaid-kaart van Belfius is een van de talrijke instrumenten die Belfius ter beschikking stelt van starters en ondernemers. Ga voor meer informatie over deze instrumenten naar onze website.